Foglalás
Bezár

Hasznos tudnivalók

Hasznos útmutató szállodánk legfontosabb szabályaival a szobafoglalással is az itt-tartózkodással kapcsolatban.

Check in - check out (érkezés - utazás)Check-in: 14:00
Check-out: 10:00
Early check-in: 12:00-tól (+4000 Ft/szoba)
Late check-out: 12:00-ig (+4000 Ft/szoba)

A szobák érkezés napján 14:00 órától foglalhatóak el, utazás napján 10:00 óráig állnak vendégeink rendelkezésére. A szálloda foglaltságának függvényében, térítés ellenében biztosítja a korai érkezés, illetve a késői elutazás lehetőségét. Ha a vendég az érkezés napján a szobáját reggel 7:00 óra előtt kívánja elfoglalni, úgy az előző éjszakára vonatkozó teljes szobaár felszámításra kerül. Késői elutazás díja 10:00 óra után minden megkezdett óra 1 000,- Ft / szoba, 16:00 óra után a teljes szobaár felszámításra kerül.

Üdülőhelyi díj (Idegenforgalmi Adó - IFA)Megadott áraink az IFA-t nem tartalmazzák, ez a helyszínen fizetendő. 2023.január 1-től fizetendő idegenforgalmi adó 18 éves kor felett 680,-Ft/fő/éj.

Foglalás visszaigazolásaFoglalását minden esetben írásban (e-mailben, levélben) visszaigazoljuk, foglalása csak e visszaigazolás után tekinthető véglegesnek.

GaranciaA szobafoglalás garantálásához bizonyos esetekben - az érintett ajánlatnál vagy foglalásnál előre jelezve - bankkártya adatok megadását vagy előleg fizetést kérünk. Ebben az esetben a visszaigazolás akkor lép érvénybe, ha a visszaigazolásban feltüntetett időpontig a kért előleg, vagy bankkártya garancia beérkezik.

Általános lemondási feltételekMinden egyéni szobafoglalás lemondható kötbérmentesen az érkezést megelőző 7. napon 16:00 óráig. Késedelmes lemondás, vagy a Vendég lemondás nélküli meg nem érkezése (no show) esetén a teljes szállásdíj kerül felszámításra.

Az ettől esetlegesen eltérő lemondási feltételekről a vonatkozó akcióknál, ajánlatoknál részletes tájékoztatást nyújtunk.

Bővebb információ az általános foglalási feltételekről: Általános Szerződési Feltételek.

Általános fizetési feltételekA megrendelt szolgáltatások ellenértéke fizethető a helyszínen készpénzzel, átutalással, illetőleg internetes oldalon keresztüli bankkártyás fizetéssel. Egyéb fizetési módok a helyszínen: Széchenyi Pihenőkártya, szálloda által és / vagy szerződött partnere által kiállított voucherek.

Az ettől esetlegesen eltérő fizetési feltételekről feltételekről a vonatkozó akcióknál, ajánlatoknál részletes tájékoztatást nyújtunk.

Bővebb információ az általános foglalási feltételekről: Általános Szerződési Feltételek.

AdókA megadott árak az ÁFA-t tartalmazzák. Amennyiben a hatályos ÁFA törvényben rögzített adó mértékében változás történik, áraink előzetes értesítés nélkül változhatnak.

EllátásBüféreggeli: szállodánk éttermében bőséges büféreggelit kínálunk vendégeinknek.

Félpanzió: főétkezéseket – büféasztalos formában – a szálloda éttermében fogyaszthatják vendégeink. A félpanziós ellátás díja italfogyasztást nem tartalmaz.

Ételérzékenységét kérjük, hogy előre jelezze. Miután az ételek elkészítéséhez különálló konyha nem áll rendelkezésre a keresztszennyeződést nem tudjuk kizárni.

Gyógyvizes medenceA wellness részleg területén 14 éves kor alatti gyerek nem tartózkodhat.

DohányzásA szálloda minden szobája nemdohányzó.

Háziállatok elszállásolásaKistestű kutya vagy macska szállodánkba behozható. Díj: 7.000 Ft / éj.

ParkolásSzállodánk szabadtéri, zárt parkolóval rendelkezik, ahol vendégeink biztonságban tudhatják gépjárműveiket.
A parkoló használata szállóvendégeink részére 1.500 Ft / autó / éj

InternetA szálloda recepcióján korlátlan vezeték nélküli internet érhető el.

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!