Foglalás
Bezár

Szabadidős programok (aktív időtöltés)

Keszthely
A Tavirózsa Kalandpark Keszthely-Kertvárosban a Keszthely-Hévíz összekötő út mellet, Keszthely-Kertváros Hévíz felöli végén található!
Gyenesdiás
Keszthely
Hévíztől mindössze 2 km-re lévő sportrepülőtérről várnak minden levegőbe vágyót, aki kipróbálná a sárkányrepülőt vagy a nyitott tetejű gyrokoptert. Egész évben, előzetes egyeztetés után, a nap bármely szakában van lehetőség a repülésre.
Hévíz
A vezetett túrák általában csütörtökön és pénteken délután indulnak, és minden esetben a Tourinform Iroda (Hévízi, Rákóczi u. 2.) előtt van a gyülekező, 16.00 órakor.
Hévíz
Ezzel a fantasztikus eszközzel a túrázás felejthetetlen élményt nyújt kicsiknek, nagyoknak, fiatalabbaknak, idősebbeknek, pároknak, családoknak, baráti társaságoknak egyaránt. A kalandra, élményre, kikapcsolódásra vágyók garantáltan megtalálják számításukat, ha velünk túráznak.
Keszthely, Ady Endre út
Keszthely
A kisvonat a kastély elől indul egy 50 perces körutazásra.
Hévíz
Három járattal, áprilistól októberig üzemelnek a gumikerekes kisvonatok.
Hévíz
A pincesor legjobb helyeinek a Teri Mama Vendéglőjét, a Római Pincét és az Öreg Harang Borozót választották, azonban ennél jóval több helyet látogathattok meg személyesen.
Hévíz, Nagyparkoló tér
A Széchényi utcai nagyparkoló melletti épületek alkotják a „büfé sort”. Ha a Balaton felől érkezik Hévízre, akkor az első kereszteződésben jobbra fordulva a Széchényi utcára ér, és az erdősáv elhagyása után már láthatja a büféket.
Hévíz, Dombföldi utca
Hévíz egregyi városrésze a gasztronómiáról ismert. A város központjától egy kellemes 25 perces sétával érhetnek ki a borospincékhez. Útközben elhaladnak a Jézus szíve templom mellett a Zrínyi utca végén, vagy útba ejthetik a római kori ásatásokat az Attila utca végén.
Hévíz, Széchenyi utca
A régi idők hangulatát idézve kedden, csütörtökön és szombaton a hévízi nagyparkoló mögötti terület árusokkal telik meg. Alkalmanként autentikus zenék kíséretében méztermelők, savanyúság- és gyümölcslé készítők, sajt- és zöldségárusok termékeivel találkozhat a látogató.
Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!